• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Team TrafficSupply staat klaar!

Dit zijn wij: team TrafficSupply. Een club enthousiaste 'vakgekkies' met elk specifieke kennis en kwaliteit op het gebied van verkeersborden, scheepvaarttekens en/of hoe deze gemonteerd en geplaatst moeten worden. Sommige teamleden hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Wij hebben met TrafficSupply een productportfolio opgebouwd van meer dan 15.000 artikelen die met het verkeer of veiligheid te maken hebben. Wij adviseren je er graag over.

Eigenwijs is ook wijs ;-)

Wij zijn bij TrafficSupply zo eigenwijs dat wij alles in eigen beheer vormgeven, ontwikkelen en produceren. Alles wat je ziet en leest in al onze webshops en websites hebben we zelf geschreven en vormgegeven, ook de techniek achter de webshops, de SignEditor™, websites, voorraadbeheer- en productiesystemen ontwikkel(d)en wij* zelf.

Al onze management- en beheersystemen, dashboards, orderticketsystemen en koppelingen met betaalsystemen en transportbedrijven, alles wordt intern door onszelf op maat bedacht,  ontwikkeld en gebruikt.

* Nou ja 'wij'... eigenlijk zijn vooral Arjen en Douwe daar heel erg goed in. En dat team willen we graag uitbreiden, zie onderstaande vacature. 

Vacature PHP Developer

32 - 40 uur per week

Hoewel wij fysieke produceren realiseren, zijn al onze werkprocessen compleet geautomatiseerd. Van webshopbeheer tot bordproductie, van klantcommunicatie tot facturatie: alle processen zijn gedigitaliseerd en worden met een door onszelf ontwikkeld online systeem aangestuurd. Door onze aanhoudende groei in binnen- en buitenland, zoeken wij versterking voor ons development team.

Download vacature

TrafficSupply B.V.

Lindenhof 7
8051 DD HATTEM
Nederland (route)

Telefoon  +31 (0)38 79 200 70    (werkdagen 8.00 - 17.00)
E-mail      info@trafficsupply.nl

|  IBAN nr. NL78 RABO 0117 608726
|  KvK nummer 63633175
|  BTW nummer NL8553.25.008.B01 

Neem contact op

Vragen, of een opmerkingen? Laat een berichtje achter. We nemen indien nodig z.s.m. contact met je op!