• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Alles onder controle

Controle door een specialist

Wist je dat..

Alle gemaakte ontwerpen in onze SignEditor™ visueel gecontroleerd worden door onze grafische afdeling? Deze specialisten controleren elk ontwerp op inhoud, correctheid, tekstindeling en leesbaarheid op afstand. Als er redenen zijn om bijvoorbeeld vanuit verkeerskundig oogpunt een wijziging door te voeren ontvang je onze motivatie en een visual ter controle.

Een foutje is snel gemaakt

Uitgezonderd of uitsluitend: dat maakt zeker een verschil.

Als het gaat om het naleven van regels is het van belang dat de tekst in combinatie met het pictogram klopt. Bij TrafficSupply werken fanatieke specialisten met tientallen jaren aan werkervaring. Wij geven advies over ontwerpen en controleren elk bord nauwkeurig.

Je weet het zeker?

De productie start zodra je akkoord geeft

Wij houden je continue op de hoogte via statusupdates per e-mail. Soms ontvang je ook een bericht met de mededeling dat wij een gewijzigd ontwerp voor je klaar hebben staan.

Dat kan zijn omdat je een logo, icoon of huisstijlonderdeel hebt toegevoegd aan je order. Het kan ook zijn dat wij zelf een gewijzigd ontwerp voorstellen.

Een ontwerpvoorstel kan je via ons systeem goedkeuren of (met een reden) afkeuren. Na goedkeuring start automatisch het productieproces en gaan wij een duurzaam vol reflecterend informatiebord voor je maken. 

Wil je weten hoe deze borden worden gemaakt?

Bekijk de productie van verkeersborden

Creatieve Services & Diensten

Controle door een specialist
Controle door specialist

Alles onder controle

TrafficSupply biedt jou tal van creatieve services, de visuele controle die wij uitvoeren op je order is hier een mooi voorbeeld van. Wij melden niet voor niets 'alles onder controle'. Vanaf het moment dat jij op de bestelbutton klikt tot en met de laatste update voor bezorging, wij zijn 'in control' en houden je keurig op de hoogte van alle processen. Onze opdrachtgevers laten ons via reviews weten dat zij dat fijn vinden, dat wij onze afspraken nakomen en een top-product leveren.

Informatiebord ontwerpen met de SignEditor™

Zelf je informatie- of verkeersborden ontwerpen? Dat kan! Je kunt bij ons namelijk online je eigen borden vormgeven. In onze unieke SignEditor™ kun je officiële (en niet-officiële) symbolen en pictogrammen, tekst en logo met elkaar combineren tot....

Meer informatie

Lever je eigen ontwerp en/of logo aan...

...en wij maken er een duurzaam aluminium informatiebord van!

Je kan bij ons gewoon een schets, jouw logo en/of complete ontwerp aanleveren en hier een echt verkeers-, tekst of informatiebord van laten maken. Hierbij kun je denken aan duurzame reflecterende routeborden, parkeerborden in een eigen huisstijl of een waarschuwingsbord voorzien van eigen iconen en logo's. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer informatie