• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Safety

Veiligheidsborden en afzetmaterialen

Veiligheid voorop

Rondom bouwplaatsen, in magazijnen en op buitenterreinen staat veiligheid en bescherming van mens en materiaal voorop. TrafficSupply levert en plaatst een ruim assortiment rampalen, aanrijbeveiligingen en hoekbeschermers die je machines, stellages en gebouwen beschermen. Onze roestvast stalen verkeersspiegels en duurzame vluchtroute- en waarschuwingsborden dragen bij aan een veilige werkomgeving.

Veiligheid en preventie

Wij leveren diverse producten voor een veilige omgeving, voor zowel thuis als op het werk. Van veiligheidsborden die duidelijk maken welke persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen moeten worden tot aanrijdbeveiligingen en gecertificeerde observatiespiegels. 

Onze SignEditor™ is voorzien van de meest actuele pictogrammen en talloze basismodellen die je zelf online naar wens kunt aanpassen. Ontwerp een safety-sign, typ je eigen informatie en personaliseer de kleuren of vermeld bijvoorbeeld het telefoonnummer van de uitvoerder.

Alle veiligheidsborden online

Bij de opzet van onze webshop veiligheidsbord.nl is gestreefd naar een zo groot mogelijke compleetheid qua symbolen en uitvoering van borden. Daarbij kunnen er volgens de NEN 3011, de ISO 3864-1 en de ISO 7010 diverse combinaties van symbolen of symbolen met tekst worden gemaakt. 

Meer informatie

Webshops | Safety

Bekijk hier al onze webshops