• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Reflecterende huisstijl

Of het nu om routeborden voor het bezorgend personeel gaat of informatie- en parkeerborden. Bij ons zit een creatief team voor je klaar die op basis van jouw logo of een huisstijlboek duurzame vol-reflecterende verkeersborden ontwerpt. Zo mochten wij voor Cobbler ook routeborden ontwerpen, het eerste voorstel was meteen raak!

  1. Aanleveren plattegrond, logo / huisstijlgegevens & wensenlijst
  2. Voorstel / offerte + ontwerpen controleren / accorderen via ons orderticketsysteem

Vervolgens is de volledige planning, productie en plaatsing gerealiseerd door ons enthousiaste TrafficSupply team. 

Team TrafficSupply 

De professionals van de plaatsing
Pascal, Otto en Lawrence zijn de TrafficSupply professionals die alle soorten plaatsingen verzorgen door heel Nederland. Van verkeersborden & parkeerunits tot en met aanrijbeveiliging en snelheidsdrempels.

Voorbeelden van plaatsingsopdrachten

Parkeerroute Hanzestad

Gemeente Hattem
Voor gemeente Hattem hebben wij de bewegwijzering vanuit alle aanrijroutes naar het centrum gerealiseerd. Geheel in de stijl van de Hanzesteden. Zowel het ontwerp, de productie als de plaatsing van de parkeerrouteborden is door ons uitgevoerd. Daar zijn we als ‘Attems’ bedrijf best trots op.

Routeborden in stijl

Tielbeke Lemelerveld
Transportbedrijf Tielbeke uit Lemelerveld wilde bezoekers en personeel, die gebruik maken van hun bedrijfsterrein, beter informeren. Voor hen hebben wij diverse informatieborden ontworpen en gemaakt, passend bij de Tielbeke huisstijl en met hun logo erop. Ook de plaatsing hebben wij voor Tielbeke verzorgd. Een mooi project om te realiseren voor onze eigen transporteur. 

Totaalpakket voor elektrisch parkeren

PWC - Diverse vestigingen
Voor PriceWaterhouseCoopers hebben wij op diverse locaties de parkeerplaatsinrichting voor elektrische auto's verzorgd. Niet alleen de parkeerplaatsborden maar ook de laadpalen, wegvlakmarkering en informatiezuilen. Alles uitgevoerd in de huisstijl van PriceWaterhouseCoopers.

Wildparkerende fietsers

Rijksvastgoedbedrijf
Via het Rijksvastgoedbedrijf kwam de vraag voor een oplossing voor het wildparkeren van fietsers voor de entree van het EuroJust gebouw. Dit staat niet alleen slordig maar is bij calamiteiten ook nog eens gevaarlijk. Palen en borden zouden in dat geval ook in de weg staan en dus heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om parkeernietjes en duurzame op maat gemaakte grondmarkering door ons te laten realiseren. 

Meer voorbeelden uit de praktijk

Vaak wordt ons gevraagd of wij ook de borden kunnen komen plaatsen. Nou dat kunnen we.
Ons plaatsingsteam verzorgt het graag voor je.

Meer voorbeelden van projecten