• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

In de juiste richting bij Maastricht Sport!

In opdracht van de gemeente Maastricht heeft TrafficSupply voor het terrein van Maastricht Sport nieuwe verwijsborden, plattegrondborden en routeborden ontworpen en geproduceerd. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt sporten in Maastricht. Door de vele uitbreidingen en wijzigingen van o.a. verenigingen was de bestaande verwijsbebording gedateerd en niet meer accuraat.

Alle geleverde producten zijn vervaardigd uit aluminium, zwart gepoedercoat en voorzien van reflecterende opdruk en UV-werend anti-graffiti laminaat.

Onze verkeersborden in het zonnetje

Steeds vaker leveren we pakketten en pallets met verkeersborden af in de havens van Rotterdam of op Schiphol. Onze tekst- en informatieborden staan niet aleen in Europa maar inmiddels ook in Amerika, Australië, Egypte en Zuid Afrika. Een paar keer per jaar mogen wij ook een zending klaar maken voor transport naar Nederlands zonnigste eilanden. Zo hebben wij een serie verkeers- en veiligheidsborden aan het Ministerie van Defensie geleverd op Aruba waaronder informatieborden inclusief verwisselbare veiligheidspictogrammen die op magnetische folie zijn geprint. 

ProRail huisregelborden

TrafficSupply heeft in opdracht van ProRail en in samenwerking met 4 Infra BV en De Wilde GWW, op alle stations in Nederland nieuwe huisregelborden geplaatst en/of vervangen.  Er was al geruime tijd behoefte aan een nieuw landelijk huisregelbord omdat er in de loop der jaren veel regels zijn bij gekomen. Denk hierbij aan o.a. het rookverbod.

Nederland telt ruim 400 stations, en daarvoor zijn meer dan 1000 objecten (borden en stickers) vervangen of nieuw geplaatst. Tijdens de uitvoering heeft de montageploeg ruim 13.000 kilometers gereden!

Ook buiten de zaakjes op orde!

Kitcentrum.nl is de snelst groeiende onderneming in zijn branche. Een succesvolle webshop in kitten en lijmen met alle logistieke processen volledig onder controle. En als intern de zaken goed geregeld zijn dan wil je ook dat het buitenterrein dat uitstraalt.

In 2010 is bij de start van het bedrijf het eerste buitenterrein in Hattemerbroek ook door ons ingericht, toen nog slechts één naambord en parkeerplaats. Nu, 10 jaar later, is na de panden in Heerde en Wapenveld alweer het vierde buitenterrein van het nieuwe hoofdkantoor in Nieuwleusen ingericht. Van duurzaam aangebrachte markering & robuuste rampalen tot en met herkenbare route- en informatieborden. Overal staan nu 'de puntjes op de i'.

Team TrafficSupply 

De professionals van de plaatsing
Pascal, Otto en Lawrence zijn de TrafficSupply professionals die alle soorten plaatsingen verzorgen door heel Nederland. Van verkeersborden & parkeerunits tot en met aanrijbeveiliging en snelheidsdrempels.

Voorbeelden van plaatsingsopdrachten

Reflecterende huisstijl

Of het nu om routeborden voor het bezorgend personeel gaat of informatie- en parkeerborden. Bij ons zit een creatief team voor je klaar die op basis van jouw logo of een huisstijlboek duurzame vol-reflecterende verkeersborden ontwerpt. Zo mochten wij voor Cobbler ook routeborden ontwerpen, het eerste voorstel was meteen raak!

  1. Aanleveren plattegrond, logo / huisstijlgegevens & wensenlijst
  2. Voorstel / offerte + ontwerpen controleren / accorderen via ons orderticketsysteem

Vervolgens is de volledige planning, productie en plaatsing gerealiseerd door ons enthousiaste TrafficSupply team. 

Routeborden in stijl

Tielbeke Lemelerveld
Transportbedrijf Tielbeke uit Lemelerveld wilde bezoekers en personeel, die gebruik maken van hun bedrijfsterrein, beter informeren. Voor hen hebben wij diverse informatieborden ontworpen en gemaakt, passend bij de Tielbeke huisstijl en met hun logo erop. Ook de plaatsing hebben wij voor Tielbeke verzorgd. Een mooi project om te realiseren voor onze eigen transporteur. 

Parkeerroute Hanzestad

Gemeente Hattem
Voor gemeente Hattem hebben wij de bewegwijzering vanuit alle aanrijroutes naar het centrum gerealiseerd. Geheel in de stijl van de Hanzesteden. Zowel het ontwerp, de productie als de plaatsing van de parkeerrouteborden is door ons uitgevoerd. Daar zijn we als ‘Attems’ bedrijf best trots op.

Totaalpakket voor elektrisch parkeren

PWC - Diverse vestigingen
Voor PriceWaterhouseCoopers hebben wij op diverse locaties de parkeerplaatsinrichting voor elektrische auto's verzorgd. Niet alleen de parkeerplaatsborden maar ook de laadpalen, wegvlakmarkering en informatiezuilen. Alles uitgevoerd in de huisstijl van PriceWaterhouseCoopers.

Wildparkerende fietsers

Rijksvastgoedbedrijf
Via het Rijksvastgoedbedrijf kwam de vraag voor een oplossing voor het wildparkeren van fietsers voor de entree van het EuroJust gebouw. Dit staat niet alleen slordig maar is bij calamiteiten ook nog eens gevaarlijk. Palen en borden zouden in dat geval ook in de weg staan en dus heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om parkeernietjes en duurzame op maat gemaakte grondmarkering door ons te laten realiseren. 

Meer voorbeelden uit de praktijk

Vaak wordt ons gevraagd of wij ook de borden kunnen komen plaatsen. Nou dat kunnen we.
Ons plaatsingsteam verzorgt het graag voor je.

Meer voorbeelden van projecten