• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Creatieve Services & Diensten

TrafficSupply is niet zomaar een bordenfabrikant, maar is creatiever en sneller en levert bovendien zeer betrouwbare diensten. Iedereen, zowel business -to-business als particulier kan gebruik maken van onze jarenlange vakkennis op het gebied van gepersonaliseerde parkeer- of verkeersborden. Daarnaast vind je bij ons ook alle informatie over alle geldende richtlijnen of betekenissen van diverse soorten borden, zoals verkeersborden, veiligheidsborden of scheepvaartborden.

Borden ontwerpen met de SignEditor™

Zelf je informatie- of verkeersborden ontwerpen? Dat kan! Met onze unieke SignEditor™ kun je bij ons namelijk online je eigen borden vormgeven. Je kunt officiële (en niet-officiële) symbolen en pictogrammen, tekst en logo met elkaar combineren tot een gepersonaliseerd bord. Stel je bord samen en bepaal de reflecterende klasse, achtergrondkleur en kleur van de bordrand. Wij maken er vervolgens een duurzaam alumimium en reflecterend (verkeers)bord van.

Bekijk de mogelijkheden

Montageadvies op maat

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet elke dag met verkeers-, tekst of veilgheidsborden en het monteren daarvan te maken hebt. Daarom hebben wij een unieke montageadviesmodule ontwikkeld.

Als je een bord in de winkelmandje plaatst start het montageadvies automatisch op.
Met deze module vind je in drie simpele stappen de meest gebruikte montagematerialen die passen bij het gekozen product.
Zit jouw toepassing er net niet bij? Kijk dan hier voor nog meer mogelijkhedenHeb je alsnog een vraag, laat het ons dan even weten, wij hebben zeker een oplossing voor jouw gewenste montage.

Keuzehulp voor advies op maat

Teveel keuzemogelijkheden? Of advies op maat nodig? Een selectie maken uit een serie technische producten zoals oplaadpalen of observatie- en verkeersspiegels is niet eenvoudig. TrafficSupply heeft hiervoor unieke keuzehulpmodules ontwikkeld. Doorloop de adviesstappen en je komt vanzelf bij de juiste selectie producten terecht!

Voorbeelden hiervan zijn: 

Controle door specialist

Alle ontwerpen gemaakt in onze SignEditor™ worden door onze grafische afdeling visueel gecontroleerd. Deze specialisten checken elk ontwerp op inhoud, correctheid, tekstindeling en leesbaarheid op afstand. Als er bijvoorbeeld vanuit verkeerskundig oogpunt redenen zijn om een aanpassing te adviseren ontvang je van ons een herzien ontwerp inclusief onze motivatie ter controle. Jij beslist of je ons advies opvolgt of dat je alsnog het oorspronkelijke ontwerp laat produceren.

Meer informatie over deze service

Hi-tech productie

In Nederland zijn er regels waar een officieel verkeersbord aan moet voldoen. Deze regels zijn samengevat in een NEN-normering (NEN betekent NEderlandse Norm). Verkeersborden zien er daardoor fysiek hetzelfde uit en zijn gebruikte pictogrammen en lettertypes uniform.

Meer informatie over bordproductie

Area Management

Soms is het gewoon handig maar vaak is het ook noodzakelijk om met betrekking tot inrichting van je terrein realtime inzicht te hebben op de aanwezige objecten. Veiligheidspictogrammen, informatieborden, officiële verkeerstekens en overig straatmeubilair hebben vaak een cruciale functie voor de veiligheid op je terrein.

Meer informatie

Alleverkeersborden.nl - Leer alle verkeersborden

Dé website waar je alle informatie vindt over verkeersborden, scheepvaarttekens en veiligheidspictogrammen in Nederland. Je kunt hier de betekenis van de borden leren, knutselen en spelletjes doen maar ook je kennis testen met de verkeersbordenquiz.

Ben je basisschool leerling en wil je een spreekbeurt over verkeersborden houden? Dan vind je hier informatie daarvoor. Inclusief het GRATIS bestellen van reflecterende stickers en informatie om uit te delen. Rijopleidingscursisten vinden hier handige tools en GRATIS oefeningen om elk verkeersbord en de betekenins ervan te leren kennen. Wil je je vaarbewijs halen? Hier vind je ook een overzicht van alle scheepvaarborden conform het BPR en hun betekenis.

Alles over verkeersborden