• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Parking

Parkeer-, tekst en informatieborden

Duidelijk informeren

In parkeergarages, op de openbare weg en ook op je eigen terrein wil je gasten op een duidelijke manier informeren. Mag op deze plek een voertuig geparkeerd worden en zijn daar kosten aan verbonden? Of voor wie zijn deze parkeerplaatsen bestemd? TrafficSupply produceert heldere routeborden, parkeerborden, desgewenst in eigen huisstijl en levert opvallende anti-parkeerpalen. Altijd van topkwaliteit en met garanties oplopend tot 20 jaar. Wij adviseren en installeren klantspecifieke laadpunten voor elektrische voertuigen inclusief bijbehorende parkeerborden en wegmarkering.

Gepersonaliseerde oplossingen

Het verkeer naar de juiste parkeerplaats verwijzen, uniform conform regelgeving en waar mogelijk in huisstijl de juiste parkeerplaats markeren? Wij produceren, leveren en plaatsen een breed scala aan parkeeroplossingen. Antiparkeerpalen, hufterproof parkeerborden voor in het fietsenhok en hoogtebegrenzers. Honderden standaard producten die op veel onderdelen zijn te personaliseren. 

Bezoek ook onze uitgebreide webshop op het gebied van elektrisch parkeren, wij leveren, plaatsen en installeren het complete pakket.  

Van route- informatieborden naar de mooie groene parkeerplaats tot en met de installatie van laadpalen. Wij adviseren je over het gebruik en toepassing van back-officesystemen bij laadpalen.  Wil je elektrisch parkeervakken extra herkenbaar maken door middel van grondmarkering, wij komen met ons eigen team en professionele machines een herkenbaar stekker -pictogram op jouw parkeerplaats aanbrengen met speciale duurzame wegenverf.

Webshops | Parking

Bekijk hier al onze webshops