• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Wat wij geproduceerd,
geleverd én geplaatst hebben.

Veel van onze opdrachtgevers vragen ons of wij ook de borden kunnen komen plaatsen. Nou dat kunnen we. Ons team kan complete parkeerplaatsen inrichten van duurzame wegdek-markeringen tot en met het laatste schroefje in de muurbeugel.
Hieronder een kleine greep van onze projecten:

Inspiratie uit de praktijk

Duurzame grondmarkering

Ook voor het markeren van parkeerplaatsen, routepijlen of een looproute kan je bij TrafficSupply terecht. De inventarisatie en het uitwerken van het juiste plan doen we bij ons op kantoor, het exact op maat inmeten, reinigen en voorbehandelen van de ondergrond tot en met de oplevering doet onze speciale markeerploeg. Standaard verkeerskleuren en -pictogrammen altijd op voorraad. Van het opfrissen van je huidige belijning tot en met het inrichten van een compleet nieuw terrein, TrafficSupply is de juiste partner.

Markering op maat

Het op maat maken van spuitmallen en/of speciale kleuren? 'Zeg' het maar! De jarenlange ervaring van onze wegmarkeerders is de bron voor antwoord op al jouw vragen. Stuur ons een gedetailleerde foto van de ondergrond en je ontvangt van ons advies op maat. Bij twijfel komen wij de ondergrond ter plaatse inspecteren om gezamenlijk een zo optimaal mogelijk eindresultaat te bereiken.