• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Gefeliciteerd Sunreflex

Winnaar 2020

Bedankt voor al jullie inzendingen!

Wij hebben uit alle inzendingen de 5 mooiste foto's geselecteerd en vervolgens een stemronde gehouden.

En de winnaar is..


Sunreflex winnaar DJI Camera

De winnende foto is niet alleen mooi qua kleur en compositie. Het bord is een echt TrafficSupply ontwerp en voor ons erg herkenbaar. De combinatie van het reflecterende zonlicht op het bord met de bedrijfsnaam gaf de doorslag.

Gefeliciteerd Jacoliem! 

Gefeliciteerd met jouw DJI Osmo Pocket

De DJI Osmo Pocket is een zeer kleine handheld camera van DJI dat een stil ingebouwd 3-assig stabilisatiesysteem heeft. De DJI Osmo Pocket beschikt over een 1/2.3-inch sensor met beeldwijdte van 80 graden.

Hiermee kun je foto's maken met 12 megapixels met een pixelgrootte van 1,55 μm in een diafragma van f/2.0. Filmen doet de Osmo Pocket in een resolutie van 4K met 60fps op een snelheid van 100Mbps.

Top 5 selectie

Onze top 5 van inzendingen. We waren blij verrast door jullie ingestuurde foto’s. Naast de winnaar hebben wij een selectie gemaakt met de 5 mooiste inzendingen. Ben je een van de geselecteerden dan ontvang je een TrafficSupply goodiebag.
Nogmaals bedankt voor jullie foto's!

Ingezonden foto's winactie 2020

Dagelijks zien wij honderden verschillende informatiedragers voorbij komen. Soms gaat het om standaard verkeersborden maar meestal produceren wij ontwerpen die op maat gemaakt worden. Ook worden er prachtige full colour bestanden aangeleverd die wij printen op vol-reflecterende folie. 

Hieronder de 50 meest recente inzendingen die wij mochten ontvangen.

Ons team was blij verrast met al jullie inzendingen. Ontzettend leuk om te zien waar onze producten allemaal terecht zijn gekomen.