• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Jouw huisstijl

in onze SignEditor™

Samen maken wij jouw Corporate Identity of huisstijl beschikbaar in onze SignEditor™

Uniformiteit en duidelijkheid zijn belangrijk bij het consequent doorvoeren van je identiteit en huisstijl maar ook voor de (verkeers)veiligheid. In onze unieke SignEditor™ kunnen wij samen met jou de huisstijlbewaking voor (buiten)terreinen en informatievoorziening realiseren. Niet alleen voor jouw organisatie maar ook in de stijl van een opdrachtgever die jij bedient.

Laat ons weten wat de wensen zijn, waar de grenzen liggen en wij maken samen met jou een eigen op maat gemaakte productgroep. Deze klantspecifieke productgroep is alleen via een unieke URL te benaderen en alleen beschikbaar voor jouw en je collega’s. Eventueel met verschillende gebruikersrechten en/of budgetbeheer, klantspecifieke montageadviesmodules en/of keuzehulpen. 

Zo kunnen terreinbeheerders, locatie- of vestigingsmanagers makkelijk zelf vanaf elke plek informatiedragers en montagemiddelen bestellen. En allemaal binnen de vooraf bepaalde en vastgelegde kaders en richtlijnen van jouw onderneming of vereniging. Zo is er geen kans meer dat er allerlei wildgroei ontstaat in uitvoering en gebruik van de huisstijl.  

Alles onder controle


Wie het informatie- route of parkeerbord gaat ontwerpen maakt niet meer uit. Het bewerken van het bord in onze SignEditor™ is eenvoudig en intuïtief opgezet. De onderdelen die aangepast mogen worden zijn van te voren bepaald. Wij kunnen de vrijheid voor het invullen van tekstgedeeltes vrij laten maar ook voorgeselecteerde tekstblokken koppelen aan een specifiek ontwerp of indeling.

Het is mogelijk om per type aan te geven welke pictogrammen of lettertypes er gebruikt mogen worden. Hiervoor kun je gebruik maken van onze uitgebreide database van iconen en fonts maar ook zelf je eigen set afbeeldingen, iconen of lettertype aanleveren. 

Klantspecifieke en contractprijzen

Wij implementeren in overleg de afgesproken stuksprijzen en de webshopmodule kan zelf staffelkortingen, eventuele transportkosten en de levertijd berekenen.

Jij bepaalt de kaders en richtlijnen voor het ontwerpen van de informatieborden 


Wij kunnen natuurlijk een voorstel maken en bijvoorbeeld beginnen met één specifiek bordmodel maar soms zijn er complexere wensen. In een persoonlijk gesprek met één van onze grafisch medewerkers bepalen we gezamenlijk de kaders en richtlijnen waar aan moet worden voldaan en bouwen een klantspecifieke productgroep. Deze kan indien gewenst afgeschermd worden voor het algemene publiek en bijvoorbeeld via een externe link of alleen met een login bereikbaar zijn voor jouw en je collega's.

Beheren en controleren

Wij kunnen ook voor complexe organisaties gebruikersrechten en rollen koppelen aan een login. Zo houd je maximale controle op uitvoering en eventuele beschikbare budgetten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een collega een order plaatst die door een beheerder gecontroleerd en geaccordeerd moet worden alvorens wij de order in productie nemen. 

Een persoonlijke landingspagina


Als het totaalpakket in onze  SignEditor™ is verwerkt stellen we een klantspecifieke landingspagina samen. Je hebt in je eigen omgeving altijd de mogelijkheid om al onze andere webshops tussentijds te bezoeken en te doorzoeken. Direct na je login kom je op je eigen landingspagina en jouw specifieke productgroep wordt toegevoegd aan het standaard menu zodat je jouw producten altijd makkelijk terug kunt vinden. Uiteraard is deze menustructuur alleen voor jou zichtbaar.  

Jouw landingspagina bevat de meest populaire artikelen, aangevuld met gerelateerde producten of productgroepen. Hier kunnen ook aanvullende instructies voor bestellen of afwijkende contactgegevens van bijvoorbeeld jullie afdeling marketing (huisstijlbewaking) worden weergegeven.

Bekijk een voorbeeldlandingspagina

Probeer 't zelf?

Je kunt eenvoudig starten met een blanco ontwerp. Elk bordontwerp die je in de SignEditor™ ontwerp en bewaart/bestelt krijgt een unieke #ontwerpcode. Met deze unieke code kun je wanneer je maar wilt het ontwerp opnieuw genereren op één van onze webshops. Dat maakt het eenvoudiger om herhaalbestellingen te doen met een kleine tekstaanpassing. Open simpelweg het bestaande ontwerp via een oude orderbevestiging, opgeslagen winkelmand of offerte en pas deze aan. 

Wij hebben een fictieve huisstijl voor de testomgeving ontwikkeld waar je naar hartenlust kun ontwerpen, opslaan en mailen naar jezelf. Laten kun je het ontwerp weer openen met de opgeslagen #ontwerpcode. 

Ontwerp zelf | TESTEN

Wil je weten wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen?

Wil je meer weten of misschien wil je ook ons bestelsysteem een keer testen, laat het ons weten.